Afgelopen vrijdag hadden wij een speciale opkomst die in het teken stond van "Opa" Henk. Henk Betjes is natuurlijk niet echt onze opa, maar voelde door zijn jarenlange inzet voor de groep wel zo. Helaas moeten wij nu afscheid van hem nemen, nu hij gestopt is met zijn werkzaamheden voor de groep en op/rond de blokhut. 

Voor opa Henk zijn afscheid hadden we de afgelopen weken allerlei tekstjes, tekeningen en foto's gemaakt. Tijdens de opkomst moesten de kinderen laten zien wie nu de nieuwe opa Henk kon worden. Er waren verschillende posten met waar opa Henk heel goed in is. Namelijk, als kok gingen we pannenkoeken bakken, als verhuurder hebben we een plattegrond van de blokhut gemaakt, als beheerder alle klusvragen beantwoord, als opa gezellig een oud hollands spelletje gespeeld en als klusser hebben we laten zien dat we een vaste hand hebben. Na alle posten was het tijd voor de cadeau's, Henk is overladen met cadeau's van ons. Speciaal vanuit Scouting Nederland is opa Henk beloont met een Brons waarderingsteken voor al zijn inzet bij de groep.

We willen opa Henk enorm bedanken voor alles wat hij voor onze groep heeft gedaan. Hopenlijk zien we hem nog regelmatig terug bij de groep voor een drankje of op zomerkamp samen met Opa Jil. 
Voor nu wensen wij hem veel plezier in zijn nieuwe huis toe en hopen wij dat hij geniet van alle cadeau's.