Nu scouting Adelbertus veel nieuwe leiding erbij heeft gekregen is er voor de ervarener leiding ruimte gekomen om opzoek te gaan naar nieuwe uitdagingen. Paul is er daar begrijpelijk, maar toch helaas ook één van. Op zaterdag 21 oktober hebben wij daarom tijdens de Rowans opkomst afscheid van hem genomen. Dit ging natuurlijk niet zonder slag of stoot!

Paul gaf voor hij begeleider werd van de Rowans al leiding bij de Scouts. Hier en bij de Rowans werd al snel duidelijk dat Paul met slagroom in de buurt niet te vertrouwen is, houdt van slagbal of blikkie trap, graag mini-pioniert en het allerliefste zich om het vuur bekommert. Dit alles werd daarom in de vorm van een strijd tussen Paul en Joost, de nieuwe begeleiding bij de Rowans, gegoten. Nog nooit hebben we zo fanatiek gemini-pioniert, hout verplaatst naar de kampvuurkuil, warm erbij gezeten of zijn we onder de slagroom gekomen. Nadat de strijd was besloten was het tijd voor de bedankjes en broodjes worst gewarmd op het kampvuur. 

Wij willen Paul bedanken voor zijn inzet tijdens en naast de opkomsten. Wij hopen hem natuurlijk nog terug te zien tijdens de klusdagen of op visite tijdens de opkomst. En anders komen we hem vast en zeker tegen in de Flevopolder waar hij nu al voor enige tijd als kampstaf zijn ei kwijt kan.