Heey, 

Heb je niets te doen op de zaterdagavond, ben je tussen de 15 en 18 jaar oud en heb jij wel zin in wat avontuur en gezelligheid? Kom dan een keer langs bij scouting Adelbertus! Wij, een groep van jongens en meiden, komen elke zaterdag samen om verschillende activiteiten te doen die we zelf mogen bedenken: Een eigen pizza-oven bouwen, slapen in een boomhut op 9 meter hoogte, de Lama's, een Lan Party en De Hunt zijn nog maar een paar voorbeelden van alle dingen die wij doen. 

Onze opkomsten zijn op zaterdagavond van 19:30 tot 21:30. Dit is vaak veel te kort omdat het zo gezellig is en daarom blijven we altijd aan het einde van de opkomst nog even nazitten. Dit alles doen wij met een groep van ongeveer 12 Rowans en 4 begeleiders in de blokhut van Scouting Adelbertus. Wij hebben daar onze eigen "hok" dat opgevrolijkt is met foto’s van kampen, activiteiten en weekenden.

Naast de gewone opkomsten hebben wij natuurlijk ook weekenden. Zoals bijvoorbeeld de Fundays. De Fundays zijn 3 super gezellige dagen in Walibi Holland georganiseerd door Scouting Nederland. Hier zijn dus Rowans vanuit heel Nederland aanwezig! Verder zijn er nog veel meer leuke evenementen waar aan wij mee kunnen doen en aan het einde van het scoutingjaar gaan wij natuurlijk op Kamp. Het liefst gaan wij dan opzoek naar avontuur over de grens, zoals in de Ardennen of Schotland. 

En misschien denk je dat ze bij de scouting alleen maar van die saaie pakjes dragen, maar nee! Wij hebben onze eigen stoere trui met ons eigen logo erop en deze trui zit ook nog eens lekker warm bij het kampvuur. 

Dus, Lijkt het je leuk om een keer te komen kijken? Neem dan contact op met ons via explorers@adelbertusgroep.nl

Groetjes,

De rowans